دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟ روزانه ۶۰۰ بیمار در بخش اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد پذیرش می‌شود خوابگاه ویژه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایجاد شد خراسان‌رضوی آماده میزبانی از مسافران و زائران تابستانی از ابتدا تا نهم تیرماه ۱۴۰۳، شش نفر در سیل رودبار جان خود را از دست دادند اجباری در کمک به مدرسه وجود ندارد | ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس دولتی صددرصد رایگان است + جزئیات
سرخط خبرها

نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۲۸۱۰۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری در مشهد برگزار شد
نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری با حضور رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم‌وفناوری شرق کشور، در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری با حضور جمعی از رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم‌و‌فناوری شرق کشور، امروز (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) و به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این نشست در خصوص پیشنهادات، برنامه‌ها و هم‌افزایی بیشتر دانشگاه‌های شرق کشور برای حضور در اجلاس رؤسای دانشگاه‌های کشور که قرار است به‌میزبانی دانشگاه تهران برگزار شود، بحث و تبادل نظر شد.

در ابتدا، حسین بذرافشان‌مقدم، مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و حوزه ریاست دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن ادای خیرمقدم به حاضران در این نشست، گفت: پیرو درخواست وزارت علوم برای تشکیل نشست‌های بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری، این جلسه جهت گفتگو با همکاران ما در دانشگاه‌های شرق کشور برگزار شد تا سهمی در جهت‌گیری نظام آموزش عالی کشور داشته باشیم.

وی افزود: باور ما بر این است که با توجه به افزایش ضریب نفوذ تکنولوژی و ابزار‌های نوین در زندگی بشر، نظام آموزش عالی در کشور ما و در دنیا طی ۵ تا ۱۰ سال آینده دستخوش تحولات اساسی می‌شود و کشوری که بتواند دورنمای بهتری برای خود ترسیم کند، مسیر هموارتری را خواهد پیمود؛ لذا قبل از اینکه از آینده آموزش عالی تصویری شکل بگیرد و مجبور به اقتباس از سایر دنیا شویم، می‌توانیم با برگزاری چنین‌نشست‌های هم‌اندیشی، سهمی در افق جدید داشته باشیم.

بذرافشان‌مقدم خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، در کشور اجتماعات مختلف علمی در ساحت‌های مختلف برگزار می‌شود، با وجود این، خلأ گفتگو‌های کلان در بین این اجتماعات دیده می‌شود و برای یافتن راه‌حلی پایدار و معقول، نیازمند برگزاری جلساتی با تشریفات کمتر و البته تأثیرگذارتر هستیم؛ لذا با دعوت از همکاران دانشگاهی خود، تلاش کردیم فضایی برای گفتگو فراهم کنیم.

در ادامه این نشست، حاضران به ارائه پیشنهادات و راهکار‌های خود پرداختند. نیاز به کار تیمی و تیم‌سازی برای فعالیت‌های علمی و پژوهشی در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، لزوم تعیین سیاست‌گذاری‌ها و راهبرد‌های صحیح، لزوم توجه به جامعه هدف و نیاز‌های آن، لزوم ایجاد یک مرکز علمی برای مدیریت راهبری مرجعیت علمی در وزارت علوم، رفع فاصله زیاد بین آیین‌نامه‌های اجرایی و سیاست‌های بالادستی و لزوم بازنگری در آن‌ها، ضرورت عارضه‌یابی پیوسته نظام فناوری و نوآوری کشور، ضرورت ایجاد قطب‌های پژوهش انحصاری در حوزه فناوری‌های نوین در هر‌یک از استان‌ها، مرجعیت کم‌توجهی به مسائل مالی و نیاز‌های پژوهشگران، تشکیل صندوق نوآوری بین دانشگاه‌های مناطق کشور و... ازجمله مسائلی بود که در این نشست به آن‌ها پرداخته شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->